Cookie-k

Technikai kérdések

A weboldal használatával kapcsolatos kérdések és válaszok.

iMenza - chipes ellenőrzés bevezetése

Kategória: Technikai kérdések

Tisztelt Szülő!

Tájékoztatjuk, hogy az iMenza rendszer továbbfejlesztése keretén belül 2018 májusában új, az iskolai étkezési jogosultságot ellenőrző rendszer kerül bevezetésre. Minden, a közétkeztetésben résztvevő tanuló megszemélyesített, chippel ellátott, sárga színű műanyag kulcstartót kap, melynek egyik oldalán a kulcstartó azonosító száma és a gyermek neve olvasható, másik oldalán pedig az önkormányzat címere és a közétkeztetési ügyfélszolgálat telefonszáma van feltüntetve.

További tudnivalók >>>>>

iMenza - segítség a használatához

Kategória: Technikai kérdések

Kedves Szülők!

Szeretnék segíteni a szülőknek, ezért összeszedtem a lehetséges problémákat:

  • 1. Nem kapott semmilyen értesítést a szülő gyermeke februári étkezési számlájának kiállításáról –> nem adott meg email címet (Nyilatkozat).
  • 2. A számlaértesítőt megkapta, de nem tudja, hogy mennyit kell fizetnie –> nem regisztrált a decemberi regisztrációs levélből.
  • 3. A számlaértesítőt megkapta, regisztrált is, de nem lát gyereket –> nem a decemberi regisztrációs levélből regisztrált.
  • 4. A számlaértesítőt megkapta, több gyerekét szeretne egy email cím alatt kezelni –> nem lehet választani gyereket, egyszerre csak egyet lát.
  • 5. Telefonon szeretne ügyet intézni –> onnan nem tud fizetést indítani, illetve a számlaképet sem látja minden esetben.

Ha bármi ilyesmi problémával találja szemben magát a szülő, feltétlen keressen meg az alábbi elérhetőségeim bármelyikén, de a legegyszerűbb megoldás, ha telefonon felhív.

Készült egy összefoglaló leírás is, ez itt olvasható >>>>>

Üdvözlettel:

Köveskuti Anna
II. Kerületi Városfejlesztő Zrt.
székhely: 1024 Budapest, Keleti Károly u. 15/A
iroda:      1025 Budapest, Felső Zöldmáli út 128-130.
tel.:         36/1/ 491-0580
fax:         36/1/ 599-9061
mobil:     36/20/279-9394
email: 

Az oldal használatáról

Kategória: Technikai kérdések

A Budenz József Általános Iskola és Gimnázium portáljának legnagyobb részét bárki olvashatja, az információkat felhasználhatja.

Bizonyos szolgáltatásokat (dokumentumfeltöltés, cikkek, írások beküldése, Fórum) CSAK regisztrált, azaz belépési azonosítóval, jelszóval rendelkező olvasóink vehetnek igénybe.  Bővebben a regisztrációról szóló ismertetőnkben.

Bármi gondja van, forduljon nyugodtan és bizalommal a webmesterhez.

A regisztrációról

Kategória: Technikai kérdések
  • Hogyan regisztrálhatja magát az oldalon?

Elég, ha kitölti a Regisztrációs űrlapot. Itt meg kell adnia a nevet, a belépőazonosítót (login-név vagy user-név), az email címet és a használni kívánt jelszót (ezt kétszer is kéri a rendszer, hogy biztosan jól rögzítsük). Figyeljen arra, hogy valós email címet adjon meg, mert a regisztráció befejezéseként válaszolnia kell egy ellenőrző levélre. Erre azért van szükség, hogy ne tudjon a nevében bárki bejelentkezni.

Ha a folyamat befejeződött, tagja lesz a Budenz portálnak, használhatja a Fórumot, beküldhet cikkeket, írásokat, amelyek rövid időn belül megjelennek a weben.

Bármi gondja van, forduljon nyugodtan és bizalommal a webmesterhez .