Cookie-k

1. korcsoportos csapatunk 1. helyezést ért el  a 2. kerületi foci diákolimpián.

Hatalmas küzdelemben lelkes játékkal értük el a sikert, melyhez az egész csapatnak óriási gratuláció jár. Már az elődöntőkben is keményen meg kellett dolgoznunk a döntőbe jutásért, mert a Szabó Lőrinc iskola  elleni 0:0 után feladták nekünk a leckét  iménti ellenfeleink. 8:0--ra győztek az Újlaki ellen, tehát nekünk 9-cel kellett volna győzni a biztos továbbjutáshoz. Kelemen Csongi és a Kirády testvérek vezényletével azonban 13:0-ig meg sem álltunk, sikerült tehát a 4-es döntőbe kerülni.

Erre kb két hét múlva került sor, s eddigre megérkezett az influenza járvány is. Szerencsére az utolsó pillanatokra mindenki magához tért, volt aki még kicsit betegen jött el, de a végén senki sem csalódott.  Az első meccsünkön a Fillér ellen elég nehezen izzadtuk ki a 2:1-es győzelmet, ehhez kellett Csongi félpályás bődületes szabadrúgásgólja is. A Klebelsberg iskola ellen is kissé döcögősen ment a játék, a nehezen megszerzett előnyt egy potyagóllal eladtuk, de végül szerencsére maradt az 1:1, amivel megmaradt az esély a végső győzelemre. igaz, ehhez a két győzelemmel álló Törökvész suli csapatán  keresztül vezetett az út. Ha nyerünk, mienk a kupa... és sikerült! Nagyon fegyelmezetten és végre eredményesen játszottak a srácok, szép gólokkal őrölték fel az ellenfelet, akik csak az utolsó pillanatokban tudtak szépíteni, így alakult ki a 3:1-es végeredmény.

Csapatunkban mindenki remekül játszott,Kelemen Csongi fontos gólokat lőtt az első két meccsen, Kirády Ábel és Marcell úgyszintén, közülük most Marci kapta a különdíjat, aki ráadásul a betegágyból épp kikelve hajtotta végig a meccset. Természetesen Sólyom Barni magabiztos védőjátékát, Soos Levi hatalmas ütközéseit, Sipőcz Balázs kapusbravúrjait, Tóth Balázs és Herczegh Levente védőmunkáját valamint  újoncunk Horváth Bendegúz bátor játékát és gólpasszát is meg kell említeni, melyek kellettek a sikerhez.

Reméljük, a tavaszi fordulóban is ilyen lelkesen és eredményesen játszanak majd a fiúk.

A csapat tagjai: áll- Sólyom Barni 2.b   térdelnek- Herczeg levente 2.b, Horváth Bendegúz 2.a Kirády Marcell 2.b,  Tóth Balázs 2.b, Kelemen Csongor  2.b, kirády Ábel 2.b, Sipőcz Balázs (kapus) 2.b, Soos Levente 3.b

Edző: Markóczy Csaba  Csapatvezető: Létay Dániel

Fociolimpia döntő 2012 010