Cookie-k

Tisztelt Szülők!

Az idei tanévtől a 2011. évi CXC. törvény a nemzeti köznevelésről egységes értékelési rendszer működését írja elő, mely a pedagógusokra, intézményvezetőre és intézményre megfogalmazott általános elvárásokat tartalmaz. A tanfelügyeleti (külső) értékelés mellett az idei tanévtől az intézményünkben is működtetni szükséges egy önértékelési rendszert. Ebben az intézményi önértékelésben Önöknek is lehetőségük van véleményüket kifejezni.

2015 októberétől kezdődik a Budenzben az intézményi önértékelés folyamata. Ebben az egész évben tartó, kidolgozott standarok alapján végzett munkában kérjük az Önök segítségét. Egy rövid, kérdőíves vizsgálatban szeretnénk a véleményüket, értékelésüket kérni a gyermekeiket oktató-nevelő pedagógusok munkájáról. A néhány kérdést tartalmazó dokumentumot lehetőségük van online és papír alapú formában is kitölteni. Az online kitöltést akár otthonról is gyorsan elvégezhetik, míg a papír alapú felmérés esetén az iskola juttatja el Önökhöz a kérdőívet, majd azt a kitöltést követően kérjük határidőre visszaküldeni.

A kérdőívek adatai, a segítségük teszi teljessé az intézményi önértékelést, melynek legfőbb célja, hogy a Budenzben meghatározzuk a kiemelkedő és fejlesztendő területeket, ezáltal a gyermekeink a legjobb színvonalon tanulhassanak.

Bízva a segítségükben a konkrét teendőkről az iskola honlapján és levélben értesítjük Önöket.

Intézményi önértékelő csoport

Copyright

Copyright © 2020 Budenz József Általános Iskola és Gimnázium. Minden jog fenntartva.
Weboldalépítés: Glorius Art Studio

OM azonosító: 034802
1021 Budapest, Budenz út 20-22.
Tel: +361-394-3177