Cookie-k

Tisztelt Szülők!

A koronavírus-fertőzés megelőzésével kapcsolatban a következőkről tájékoztatom Önöket:

 • A mai naptól az épületbe az alsó bejáratnál is csak az automata kapun keresztül lehet belépni, elkerülve ezzel a kapu kilincsével való érintkezést.

 • Napközben a kilincsek folyamatos fertőtlenítő permetezése folyik.

 • A tanulói mosdókban óránként fertőtlenítő felmosás történik, folyamatosan biztosítjuk a folyékony fertőtlenítő szappant a mosdókban.

 • Az épület minden szintjén és a portán kézfertőtlenítő gél került kihelyezésre. Ajánlott a gélt kézmosás után, borsónyi mennyiségben, a kézbe alaposan bedörzsölve használni.

 • https://koronavirus.gov.hu/cikkek/kerjuk-ne-tartsanak-unnepi-rendezvenyeket-az-iskolak-az-ovodak-se honlapon megjelentek alapján a nemzeti ünnepi megemlékezéssel kapcsolatban mind az alsó tagozaton tervezett mai, holnapi múzeumlátogatás, mind a pénteki felső és gimnáziumi tagozat részére tervezett ünnepi megemlékezés elmarad! A megemlékezés osztálykeretben történik. Kérjük, hogy a gyerekek a pénteki napon viseljenek kokárdát!

 • A fenntartó ma reggeli állásfoglalása szerint "azok, akik bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel itthon vagy külföldi tartózkodásuk során, ne menjenek be az iskolába, maradjanak otthon és haladéktalanul hívják fel telefonon a háziorvosukat, és kövessék az ő utasításait, ezen kívül más teendőjük nincsen.Ezzel kapcsolatban tájékoztatom Önöket, hogy az ezen indokkal megküldött szülői igazolások alapján a mulasztást iskolánk természetesen igazoltnak tekinti. Kérem, hogy mind a gyermekeik, mind az osztály- és iskolatársak egészségének megőrzését szem előtt tartva hozzanak felelős döntést az iskolai távolmaradás kapcsán.

 • A mai napon valamennyi osztályban levetítésre kerül(t) a koronavirus.gov.hu/megelozes címen elérhető rövid, tájékoztató videó.

 • A különféle forrásokból származó dezinformációs, esetenként pánikkeltő hatású információk elkerülése végett kérem, hogy lehetőségeikhez mérten folyamatosan kísérjék figyelemmel a Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapját az www.nnk.gov.hu címen, illetve a kormány e célra létrehozott weboldalát a www.koronavirus.gov.hu címen. Jelenleg ezen helyeken lehet hivatalos információkhoz jutni. A megjelölt oldalakat az iskola vezetősége folyamatosan figyelemmel kíséri, az ott megjelent, illetve a fenntartó által küldött, az iskola szempontjából releváns információkról haladéktalanul tájékoztatjuk Önöket.

 Az iskola közössége nevében köszönöm megértésüket és bízom további együttműködésükben.

Üdvözlettel: Csenki József
       intézményvezető
       Budenz József Általános Iskola és Gimnázium

Copyright

Copyright © 2020 Budenz József Általános Iskola és Gimnázium. Minden jog fenntartva.
Weboldalépítés: Glorius Art Studio

OM azonosító: 034802
1021 Budapest, Budenz út 20-22.
Tel: +361-394-3177