Cookie-k

Tisztelt Szülő!

Tájékoztatjuk, hogy a Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat (Önkormányzat) a gyermekétkeztetés nyilvántartására és számlázására az elektronikus rendszert, (https://www.bp2.imenza.hu) internetes oldalon elérhető iMenza alkalmazást használja.

Az iMenza alkalmazással internetes felületen, egyedi bejelentkezést követően – önállóan, az iskolák közreműködése nélkül – fizethetik ki, illetve mondhatják le gyermekük közétkeztetési szolgáltatását.

A rendelés és a számlázás a 2020/2021-i tanévkezdést megelőzően leadott, étkeztetés igénybe vételére vonatkozó szándéknyilatkozat, valamint az iMenza rendszerhez történő hozzáférés biztosításához megadott hozzájáruló nyilatkozat alapján történik.

Amennyiben gyermekük közétkeztetését igénybe kívánják venni, úgy kérjük, hogy a hozzájáruló nyilatkozatot >>>>> szíveskedjenek kitölteni és aláírni, és annak elektronikus (beszkennelt vagy lefotózott) példányát elektronikus levélben 2020. május 31. napjáig megküldeni az alábbi elérhetőségeinkre, annak érdekében, hogy fel tudjuk venni Önökkel a kapcsolatot az iMenza rendszerbe történő regisztrálás érdekében.

Kérjük, hogy a kitöltött nyomtatványok eredeti aláírással ellátott példányait feltétlenül őrizze meg, mert az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére a 40/2020. (III. 11.) Korm. rendelettel elrendelt veszélyhelyzet megszűnését követően, az eredeti nyilatkozatok Társaságunk részére történő benyújtása szükséges, amelynek időpontjáról előzetesen értesíteni fogjuk Önöket.

További információkról az iMenza oldalán keresztül, a regisztrálást követően e-mailben kapnak tájékoztatást.

Amennyiben a gyermekük étkeztetésével kapcsolatban kérdésük merülne fel, úgy készséggel állunk rendelkezésükre.

Budapest, 2020. április 7.

II. Kerületi Városfejlesztő Zrt.
Étkeztetési csoport
Budapest Főváros II. kerületi Önkormányzat megbízottja

Elérhetőségek:

Köveskutiné Tábori Anna
étkeztetési asszisztens
II. Kerületi Városfejlesztő Zrt.
iroda: 1025 Budapest, Felső Zöldmáli út 128-130.
mobil: +3620-279-9394
email: 

Copyright

Copyright © 2020 Budenz József Általános Iskola és Gimnázium. Minden jog fenntartva.
Weboldalépítés: Glorius Art Studio

OM azonosító: 034802
1021 Budapest, Budenz út 20-22.
Tel: +361-394-3177