Cookie-k

         

Angliai utazás felsős és gimnáziumi tanulóinknak

Úticél: Barnstaple (Dél-nyugat Anglia)          
 
Időpont: 2011. május 7-17.
Szervező: Kemény Etelka tanárnő
             Részletek >>>                

 

Tisztelt Szülők!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a tanév végén ismét lehetőség lesz felső tagozatos és gimnáziumi tanulóink számára Angliába történő kiutazásra nyelvtanulás céljából.

A tanulók gondosan kiválasztott családoknál lesznek elhelyezve, akik a teljes ellátásról gondoskodnak. Tapasztalatból mondhatjuk, mivel sok diákunk vett már részt ilyen utazáson az elmúlt években, hogy nem volt gond a szállással, a családok nagy szeretettel fogadták gyerekeinket, és felejthetetlen napokat töltöttek együtt.

Az utazás célja: Barnstaple (Dél-nyugat Anglia) egy hangulatos kisváros, ahonnan nagyon sok a kirándulási lehetőség a környező helyekre.

Naponta, délelőtt 4 órás angol nyelvi oktatásban részesülnek a gyerekek csoportos keretek között, anyanyelvű tanárokkal, de különösen hasznosak az esték a családokkal, amikor mindenki rá van kényszerítve, hogy angolul beszéljen. A család segít a házi feladatok megoldásában is.

Az utazásra 2011. május 7 – május 17 között kerül sor.

Az angol egyesületnek (kinti szervező) fizetendő összeg: 315 angol font, amit napi árfolyamon forintban kell fizetni. Ehhez jön hozzá az autóbusz költsége, ami létszámtól függ. (kb. 40 000 Ft).

Az odafelé vezető úton megnézzük Canterbury-t és Stonehenge-t, visszafelé pedig Londonban állunk meg kb nyolc órára. A Barnstaple-i program nagyon gazdag, minden napra szerveznek egy kirándulást gyönyörű helyekre. Egy nap családi program és egész napos kirándulás is szerepel a tervben.

Jelentkezés és felvilágosítás: Kemény Etelka: 20-9533-042

További infók a korábbi utazásról >>>>