Cookie-k

Plakat ujabb2   * * * * !!! BETELT !!! * * * *

A Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács, a Budapesti Rendőr-főkapitányság, valamint a Budenz József Általános Iskola és Gimnázium között együttműködési megállapodás jött létre szakmai (bűnmegelőzési) kapcsolataik elmélyítésére, ifjúsági bűnmegelőzési program közös kialakítására, különös tekintettel a biztonságos internetezés szabályainak betartatására, valamint a biztonságos életre nevelés iskolai pilot program kidolgozására és megvalósítására.

A pilot program befejezéseként 2015. június 22. és 26. között térítésmentes nyári bűnmegelőzési napközis tábort szervez a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság a fenti társintézményekkel közösen az Adyligeti Rendészeti Szakközépiskola területén (Nagykovácsi, Nagykovácsi út 3.)

Ízelítő a programokból:
- játékos ismeretterjesztő foglalkozások;
- rendőrségi gépkocsik, motorok, oldtimer rendőrségi járművek bemutatója;
- rendőrségi kutyás bemutató;
- reptér-látogatás;
- KRESZ park;
- ügyességi versenyek;
- vetélkedő az „ifjú nyomozó” cím elnyeréséért;
- a vetélkedők, versenyek értékelése - értékes díjakkal.

A részvétel térítésmentes, a tanulók napi háromszori étkezésben részesülnek. A táborban a tanulók megfelelő felügyelet mellett vesznek részt a napi programokon, ahol rendőrökkel, bűnmegelőzési szakemberekkel is találkozhatnak. A foglalkozások 9.00 órakor kezdődnek, és 16.00 óráig (pénteken 14.00 óráig) tartanak. A gyerekeket ½ 8-tól várjuk, és délután 18.00 óráig (pénteken 16.00 óráig) ügyeletet tartunk.
A délutáni órákban a szülőket is sok szeretettel látjuk, amikor is lehetőségük lesz bepillantani néhány programba, valamint 14 és 16 óra között rendőrtől, internetes szakembertől, pszichológustól, jogásztól tanácsot kérni, velük konzultálni.

További információ a e-mail címen vagy a 391-3500 telefonszámon kérhető.

Copyright

Copyright © 2020 Budenz József Általános Iskola és Gimnázium. Minden jog fenntartva.
Weboldalépítés: Glorius Art Studio

OM azonosító: 034802
1021 Budapest, Budenz út 20-22.
Tel: +361-394-3177