Cookie-k

Digitális fejtörők és számos izgalmas logikai feladat várta május 26-án a 3-6. osztályos diákokat Magyarország első digitális csapatversenyén, a Nagy Digitális Kalandon. Az országszerte 23 helyszínen megrendezettverseny egyik helyszíne a Budenz József Általános Iskola és Gimnázium volt, ahol a 6.A osztály Pro Hackers csapata (Ferke Dominik, Kovács Péter és Tőrös András) országos 9. helyezést ért el.

A Logiscool Digitális Tudásért Alapítványa és a Vodafone Magyarország által működtetett digitaliscsalad.hu oldal csapatversenyére, a Nagy Digitális Kalandra a szervezők a 3-6. osztályos gyermekek, csapatok jelentkezését várták.

A csapatok az ország 23 helyszínén, azonos időpontban, május 26-án 14:30-kor kezdtek hozzá az izgalmas online feladatok megoldásához, a szükséges internetkapcsolatot a Vodafone biztosította a résztvevőknek.

A 3 fős, 3-4. és 5-6. osztályos diákokból álló csapatoknak 60 perc állt rendelkezésükre, hogy a digitális világgal, a logikus, algoritmikus gondolkodással, illetve az internetbiztonsággal kapcsolatos izgalmas, játékos küldetést teljesítsék. Korcsoportonként az ország legjobb tíz csapatának tagjai értékes nyereményben részesültek. Tabletek, okosórák, VR szemüvegek és fejhallgatók mellett a szervezők részvételi lehetőségeket sorsoltak ki a gyermekek számára a Logiscool egyhetes nyári digitális tudást fejlesztő táborába.

Copyright

Copyright © 2020 Budenz József Általános Iskola és Gimnázium. Minden jog fenntartva.
Weboldalépítés: Glorius Art Studio

OM azonosító: 034802
1021 Budapest, Budenz út 20-22.
Tel: +361-394-3177