Cookie-k

Német nyelvi délután - 2018

Kategória: Nyelvoktatás

EINLADUNG

 

Kedves Szülők, Nagyszülők!

Ebben az évben is szeretnénk Önöknek megmutatni, milyen ügyesek iskolánk németes diákjai!

Hogy jobban láthassanak, hallhassanak minden csoportot, a tornateremben várjuk Önöket a német nyelvi délutánra május 17-én 16 órakor. A program körülbelül egy órás lesz. Kérjük Önöket, hogy a műsor alatt ne zavarják ki-be járkálással a szereplőket.

Tavaly nagyon élvezték a gyerekek, hogy volt utána eszem-iszom a német specialitásokból, ezt most is várják. Még fogunk üzenni ezzel kapcsolatban.

 

Szeretettel várjuk Önöket!

Az iskola németes diákjai és tanárai

Krepsz Fanni sikerei a 8. World All Styles Championship harcművészeti világbajnokságon

Kategória: Versenyeredmények

Fanni iskolánk 11. osztályos tanulója Portugáliában

1. helyezést ért el Gi földharcban és Nogi földharcban.

K-wac: 2. helyezés

Law-wac és fegyveres formagyakorlat: 3. helyezés

Eredményéhez gratulálunk!

Bővebben...

PROJECT COMPETITION 2017.

Idén újra indul a Pro English iskolai projekt készítő háziverseny. Várjuk a másodikos, harmadikos és negyedikes csapatok és egyéni versenyzők munkáit a négy megadott témakörben. A projektek a korábbi évekhez hasonlóan kiállításra kerülnek az iskola földszintjén. 

A témakörökről és határidőkről további információ ITT >>>>>

Újra!! Nyelvtanulás Ausztriában! Mach mit!!

Kategória: Nyelvoktatás

 

Kedves Szülők, Gyerekek!

Ismét meghirdetjük nagy sikerű

a1

 

Alpesi nyelvi táborunkat

iskolánk tanulói számára. J J J

Bővebben...

PRO ENGLISH 2016/17 II. forduló

A Pro-English házi projektverseny második fordulója a végéhez ért. A második témakör, melyen belül angol nyelvi posztereket készítettek a gyerekek „szakmák és mesterségek” volt. Különlegesen szép és értékes munkákat adtak be a másodikos, harmadikos és negyedikes diákok. Az eredményeket az alábbi táblázat tartalmazza.

Bővebben...

Pro-English 2016/17

A Pro-English házi projektverseny első fordulója a végéhez ért. Az első témakör, melyen belül angol nyelvi posztereket készítettek a gyerekek „Bolygónk, a Föld” volt. Különlegesen szép és értékes munkákat adtak be a másodikos, harmadikos és negyedikes diákok. Az eredményeket az alábbi táblázat tartalmazza.

Bővebben...

Pro English - Pro Deutsch projektverseny

Második éve kerül megrendezésre nyelvi projektversenyünk, mely idén nem csak az angol, de a német nyelvet tanuló általános iskolások számára is megnyílik. Az év során négy témakörben készíthetnek a gyerekek látványos és tartalmas projekt munkákat, melyeket - csakúgy mint tavaly - az iskola folyosóján állítunk ki. A négy témát az év folyamán hírdetjük ki az iskolában és a honlapon.

Az első téma az alsósok számára (2-4. évfolyam): Mesefilmszereplők, a felsősök számára (5-7. évfolyam): Üdülőhelyek, nyaralás. A csapatokban vagy egyénileg készült projektek első leadási határideje 2015. november 6.

A kritériumokról és a verseny részleteiről itt olvashat

Bővebben...