Cookie-k

PROJECT COMPETITION 2017.

Idén újra indul a Pro English iskolai projekt készítő háziverseny. Várjuk a másodikos, harmadikos és negyedikes csapatok és egyéni versenyzők munkáit a négy megadott témakörben. A projektek a korábbi évekhez hasonlóan kiállításra kerülnek az iskola földszintjén. 

A témakörökről és határidőkről további információ ITT >>>>>

PRO ENGLISH 2016/17 II. forduló

A Pro-English házi projektverseny második fordulója a végéhez ért. A második témakör, melyen belül angol nyelvi posztereket készítettek a gyerekek „szakmák és mesterségek” volt. Különlegesen szép és értékes munkákat adtak be a másodikos, harmadikos és negyedikes diákok. Az eredményeket az alábbi táblázat tartalmazza.

Bővebben...

Pro-English 2016/17

A Pro-English házi projektverseny első fordulója a végéhez ért. Az első témakör, melyen belül angol nyelvi posztereket készítettek a gyerekek „Bolygónk, a Föld” volt. Különlegesen szép és értékes munkákat adtak be a másodikos, harmadikos és negyedikes diákok. Az eredményeket az alábbi táblázat tartalmazza.

Bővebben...

Pro English - Pro Deutsch projektverseny

Második éve kerül megrendezésre nyelvi projektversenyünk, mely idén nem csak az angol, de a német nyelvet tanuló általános iskolások számára is megnyílik. Az év során négy témakörben készíthetnek a gyerekek látványos és tartalmas projekt munkákat, melyeket - csakúgy mint tavaly - az iskola folyosóján állítunk ki. A négy témát az év folyamán hírdetjük ki az iskolában és a honlapon.

Az első téma az alsósok számára (2-4. évfolyam): Mesefilmszereplők, a felsősök számára (5-7. évfolyam): Üdülőhelyek, nyaralás. A csapatokban vagy egyénileg készült projektek első leadási határideje 2015. november 6.

A kritériumokról és a verseny részleteiről itt olvashat

Bővebben...