Cookie-k

Sikerünk az angol nyelvű drámafesztiválon

Kategória: Nyelvoktatás

A 9Ny haladó csoportja a Fire Practice című jelenettel második lett a Tamási Áron Gimnázium EnglishOnStage drámafesztiválján.

 

Angol anyanyelvi tábor - helyesbítés

Kategória: Nyelvoktatás
Kedves Szülők!
 
Amint tudják a Budenz Iskolában 3 napos őszi angol nyelvi tábor kerül megrendezésre az őszi szünet első három napján, október 29-30-31-én. A tábor különlegessége, hogy kizárólag anyanyelvi tanárok fogják a résztvevőket tanítani. A tábor meghirdetésekor sajnos hibásan írtuk a szervezet nevét, ezért helyesbíteni szeretnénk: az Angol Falu nevű szervezet és nem az Angloville szervezi a tábort. További információk az alábbi honlapon és a csatolt videóban találhatók. 
 
 
A tábor díja 22 ezer forint. Célkorosztály: 4-8-ig osztály. Jelentkezni a titkárságon lehet a gyermek nevével, osztályával és a szülő email címével. Ezen az email címen fog az Angol Falu nevű szervezet kapcsolatba lépni a szülőkkel a fizetéssel és további információkkal kapcsolatban.
 
A tévedésért elnézésüket kérjük.
 

Goethe Intézet - Határok nélkül projekt

Kategória: Nyelvoktatás

Örömmel értesítjük az érdeklődőket, hogy iskolánk sikerrel pályázott a Goethe Intézet „Határok nélkül” projektjében. A projekt keretein belül a tanév során magyarországi, csehországi, lengyelországi és libanoni diákok kerülnek kapcsolatba egymással és ismerkednek egymás országával. A tanulók közösen írnak történeteket, lefényképezik környezetüket, interjúkat készítenek egymással az őket érintő témákban. A 9. osztály németes diákjai Bali Beáta tanárnő koordinálásával a projekt során betekintést nyernek a különböző országok kultúrájába és a közvetítő német nyelv segítségével ismerik meg egymás mindennapjait. A projekt eredményei egy közös weboldalon keresztül kerülnek bemutatásra, hogy mindenki számára hozzáférhető legyen ez az érdekes és informatív kultúrák közötti „utazás”.

Újra!! Nyelvtanulás Ausztriában! Mach mit!!

Kategória: Nyelvoktatás

 

Kedves Szülők, Gyerekek!

Ismét meghirdetjük nagy sikerű

a1

 

Alpesi nyelvi táborunkat

iskolánk tanulói számára. J J J

Bővebben ...

Angol nyelvi tábor a Budenzben anyanyelvi tanárokkal

Kategória: Nyelvoktatás

Az őszi szünetben három napos angol nyelvi tábor indul a Budenz-ben 4-8-os diákok számára. A tábort az Angloville  Angol Falu szervezi kizárólag anyanyelvi tanárokkal. Előzetes jelentkezés a Budenz titkárságán elhelyezett jelentkezési íven lehetséges a gyermek nevével, osztályával és a szülő email címével.

Élményangol a Budenzben

A tábort szervező Angloville  Angol Falu a megadott email címen fog kapcsolatba lépni a szülőkkel a jelentkezés véglegesítése
és a tábor díjának (22 000 Ft) átutalással történő kiegyenlítése ügyében.
 
Az Angloville  Angol Falu szervezetről az alábbi linkeken lehet tájékozódni.

Angol nyelvi út

Kategória: Nyelvoktatás

Barnstaple 2019.

Tájékoztató szülői értekezlet szeptember 13-án 17 órakor.

(A tájékoztatón elhangzottakért katt a képre...)

Pro-English 2018/2019

Az elmúlt évek sikere után, az idei tanévben is újraindítjuk a Pro-English iskolai projekt versenyt. Az angolul tanuló második, harmadik és negyedikes diákok – csapatban vagy egyénileg - idén is négy témában nyújthatják be projekt munkáikat angol tanáraiknak, melyeket kiállítunk a földszinti folyosón. A témák a nagyobb ünnepek köré csoportosulnak, az utolsó pedig az angol királynő születésnapjához kapcsolódik. A versenyben résztvevők szorgalmát év végén oklevelekkel és ajándékokkal jutalmazzuk. Reméljük idén is sok szép tablóban gyönyörködhetünk!

TOPICS - TÉMÁK

HALLOWEEN

by 8 October 2018

CHRISTMAS - KARÁCSONY

by 26 November 2018

EASTER - HÚSVÉT

by 11 March 2019

THE ROYAL FAMILY – A KIRÁLYI CSALÁD

by 6 May 2019

 

KÖVETELMÉNY

Másodikosoknak minimum 20 angol szó

Harmadikosoknak minimum 30 angol szó és 5 angol mondat

Negyedikeseknek minimum 20 angol mondat

Német nyelvi délután - 2018

Kategória: Nyelvoktatás

EINLADUNG

 

Kedves Szülők, Nagyszülők!

Ebben az évben is szeretnénk Önöknek megmutatni, milyen ügyesek iskolánk németes diákjai!

Hogy jobban láthassanak, hallhassanak minden csoportot, a tornateremben várjuk Önöket a német nyelvi délutánra május 17-én 16 órakor. A program körülbelül egy órás lesz. Kérjük Önöket, hogy a műsor alatt ne zavarják ki-be járkálással a szereplőket.

Tavaly nagyon élvezték a gyerekek, hogy volt utána eszem-iszom a német specialitásokból, ezt most is várják. Még fogunk üzenni ezzel kapcsolatban.

 

Szeretettel várjuk Önöket!

Az iskola németes diákjai és tanárai

Krepsz Fanni sikerei a 8. World All Styles Championship harcművészeti világbajnokságon

Kategória: Versenyeredmények

Fanni iskolánk 11. osztályos tanulója Portugáliában

1. helyezést ért el Gi földharcban és Nogi földharcban.

K-wac: 2. helyezés

Law-wac és fegyveres formagyakorlat: 3. helyezés

Eredményéhez gratulálunk!

Bővebben ...