Cookie-k

Sport

Vivicitta futás 2019.

Kategória: Sport

Idén is szép számmal vettünk részt a Vivicittán.

A rendkívül motiváló környezetben egyre több szülő is csatlakozik hozzánk a futásban.

Gratulálunk minden résztvevőnek!

Szép volt BUDENZ!

Újabb büszkeségünk a gimnáziumban

Kategória: Sport

Rényi Luca 11. osztályos válogatott szinkronúszó diákunk sportsikerei.

Májusban Luca a világkupa különböző állomásain vett részt a magyar műúszó válogatottal! Szlovákiában Samorinban voltak, ahol a kombinációs kűrben 3. helyezést értek el, ami hatalmas előrelépést jelent.

   

Budapest adott otthont a következő világkupa állomásnak, ahol sajnos nem sikerült dobogóra állni, de sokat javítottak pontokban minden versenyszámnál.

Luca szólóban és kombinációs kűrben vett részt ezeken a versenyeken.

Szeretettel gratulálunk!!!!

SPAR Futógálán jártunk

Kategória: Sport

Beszámoló az 5.a osztályos Bogi szemével

Egy kellemes őszi napon Marianna néni azzal a jó hírrel jött be az osztályunkba, hogy október 14-én ismét lesz SPAR futás a Városligetben.

Mi egy nagyon aktív osztály vagyunk, ezért rögtön megrohamoztuk a jelentkezési lapokért. A kitűzött táv 2,5 km volt. Én több jelentkezési lapot is hoztam, hogy rávegyem anyukámat és apukámat is, mert Marianna néni szerint a részvétel a fontos és sétálni is lehet közben, de ők hevesen tiltakoztak ellene. Szerintem titkon bíztak is benne, hogy az eső majd elmossa, mert nagyon féltettek, hogyan fogom bírni ezt a távot…

Olvass tovább...

Vivicittá - 2016

Kategória: Sport

Iskolánkból szép számmal indultak bátor futójelöltek az idén megrendezett Vivicittán (2016. április 16.).

Legtöbb futónk a 2,5 km-es Minicittára jelentkezett, de természetesen akadtak bevállalósabb indulók is, akik a hosszabb távokon rajtoltak.

Mint minden évben, idén is csodás hangulat fogadta a futni vágyókat a Margit-szigeten: lehetőség volt közös, zenés bemelegítésre, a kisebb futók csúszdázhattak, hogy lekössék a rajt előtt felgyülemlett energiájukat, a szemfülesebbek pedig mindenféle ajándékot zsebelhettek be a helyszínen. A hangulatot csak fokozta az összegyűlt tömeg és a közös mozgás élménye.

Bővebben ...

JUBILEUMI 30. SPAR Budapest Maraton®

Kategória: Sport

spar 08A most szombaton (2015. október 10.), megrendezett SPAR Futófesztiválon több, mint 30 budenzes futó részvételének örvendhettünk. A résztvevők legtöbbje 2,7 km-es távra nevezett, de volt pár bátor jelentkező, aki bevállalta a kicsivel hosszabb, 5 km-es távot is. A nevezők nem csak a tömeggel való futás által nyújtott élményben részesültek, hanem számtalan szponzor is kivonult a Hősök Terére, akiktől mindenfélét szerezhettek a futók - igaz, Mariann néni mindenki lelkére kötötte, hogy ne egyen a rajt előtt.

Bővebben ...