Cookie-k

Mascarponés-nutellás piskótarolád

20 dkg étcsokoládét megolvasztunk gőzben, és egy kevés vizet vagy feketekávét öntünk hozzá. 5 tojássárgáját kikeverünk fél bögre cukorral, majd hozzáadjuk a langyosra hűlt csokimasszát és 2 evőkanál lisztet, végül pedig a keményre vert 5 tojásfehérjét.

Ezt a keveréket 20 percig sütjük 160 fokon. Mikor kihűlt a piskóta, rátesszük egy tiszta, enyhén vizes konyharuhára (érdemes kevés cukorral is megszórni a konyharuhát). 

Megkenjük a csokis piskótánkat nutellával, valamint a mascarpone krém felével.

Krém: 500g mascarpone és 3 evőkanál porcukor

Miután feltekertük, megkenjük a maradék krémmel. Jót tesz neki, ha egy éjsazkára  hűtőbe rajkuk.

 

Alapítványunk

Alapítványunk neve:

Mentális Fejlesztés
Alapítvány

Számlaszáma:

10103805-51046736-
00000006

Adószáma:

18057368-1-41

e-Napló

Budenz e-Napló

Copyright

Copyright © 2020 Budenz József Általános Iskola és Gimnázium. Minden jog fenntartva.
Weboldalépítés: Glorius Art Studio

OM azonosító: 034802
1021 Budapest, Budenz út 20-22.
Tel: +361-394-3177