Cookie-k

Erasmus+ 2018

Örömmel értesítjük az érdeklődőket, hogy iskolánk pályázata ismételten támogatást nyert az Európai Unió Erasmus+ programjának keretein belül. Pályázatunk címe: Iskolába járni jó! - Élményközpontú és hatékony tanítás a XXI. század eszközeivel.

A projekt folyamán iskolánk tíz pedagógusa vesz majd részt külföldi szakmai továbbképzéseken. A továbbképzések tematikája sokrétű és változatos, ám mindegyik kurzus azt a célt szolgálja, hogy az oktatás színvonala iskolánkban megfeleljen korunk kihívásainak, élményközpontú, gyakorlatias tanítási módszereket alkalmazzunk, melyek használható tudással vértezik fel tanítványainkat.

A projektben résztvevő kollégák: Polónyi Krisztina, Hajdúné Kisistók Erika, Barczy Adrienn és Jónás Gabriella angoltanárok, Tóth Eleonóra angol és történelem tanár, Borbély Ildikó és Ősz Ágnes némettanárok, Sipos Krisztina informatika tanár, Molnár Balázsné Anikó matematika és fizika tanár és Tóvári Dorottya tanító, matematika, pénz- és gazdasági ismeretek tanár, iskolánk megbízott igazgatóhelyettese. Fontosnak tartottuk, hogy a mobilitások hatása az iskola összes tagozatán (alsó, felső és gimnáziumi) érvényesülhessen és minél több tantárgyi területet lefedjen.

A továbbképzésekre az 2018/19-es tanév második félévében, illetve a nyár folyamán kerül sor. A kurzusokról készített beszámolóinkat iskolánk honlapján közzé tesszük majd.