Cookie-k

A tavaly támogatást nyert Erasmus pályázat keretein belül iskolánk 10 tanára kapott lehetőséget külföldi továbbképzéseken való részvételre. Örömmel számolhatunk be arról, hogy hat ezek közül már megvalósult, így kollégánik friss szakmai ismeretekkel és élményekkel tértek vissza iskolánkba. Polónyi Krisztina angol tanárnő januárban vett részt a Happy School című továbbképzésen, mely a pozitív pszichológia alapjainak megismertetésén keresztül, a pozitív oktatás teóriáját és technikáját mutatta be. Borbély Ildikó német tanárnő egy intenzív nyelvtanári módszertani továbbképzésen vett részt áprilisban. Április végén pedig Barczy Adrienn angol tanárnő végezte el a Satisfying School Experience kurzust. A tanfolyam olyan gyakorlati és elméleti oktatást nyújtott, mely segíti a dinamikus és bátorító iskolai környezet kialakítását és a tanári kiégés elkerülését.
 

Hajduné Kisistók Erika és Tóth Eleonóra angol tanárnők  májusban vettek részt továbbképzésen Máltán  az ETI (Executive Training Institute) szervezésében. Az egyik kurzus célja a modern technikával kibővített tanulás, mely élményalapúbbá teszi az oktatást, mind a diákoknak, mind a tanároknak. A másik tanfolyam központjában az élményszerű tanulás újabb lehetőségei álltak.

Molnár Balázsné beszámolója itt olvasható >>>>>

A továbbképzések lehetőséget teremtettek a szakmai fejlődésre, a nyelvgyakorlásra és nemzetközi szakmai eszmecserére külföldi kollégákkal. Ezen felül felejthetetlen élményekkel ajándékozta meg kollégáinkat. Szeptemberben újabb két szakmai út valósul meg, melyekről igyekszünk hírt adni honlapunkon is.

Eseménynaptár

<<  <  Okt. 2021  >  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Erasmus+

Erasmus

e-Napló

Budenz e-Napló

Élj fenntarthatóan!

Élj fenntarthatóan!

Iskolai közösségi szolgálat

Iskolai közösségi szolgálat

Együttműködés

budenzbrfk
Kattintson a képre...

Alsó tagozat

alsosmaci
Kattintson a képre...

Fotó - videó


videozas

Szabadidő

Programok, sport

h_bear

Internetbiztonság


Ingyen Office 365 diákoknak

A telepítési leírás itt olvasható >>>>>

Innovatív iskola

pil oklevel

Copyright

Copyright © 2021 Budenz József Általános Iskola és Gimnázium. Minden jog fenntartva.
Weboldalépítés: Glorius Art Studio

OM azonosító: 034802
1021 Budapest, Budenz út 20-22.
Tel: +361-394-3177