Cookie-k

Tisztelt Szülők!

A tanév hátralévő idejére (a június 2-26. közötti időszakra) kért ügyelettel kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adjuk:

Az ügyelet nem tartalmaz oktatást, az továbbra is a tantermen kívüli digitális munkarendben folyik. Mivel többnyire különböző évfolyamokból, osztályokból érkeznek az ügyeleti igények, nem tudjuk ígérni, hogy a gyerekek a saját osztálytársaikkal, évfolyamtársaikkal töltik majd az iskolában az időt, de az adott lehetőségekhez képest természetesen figyelni fogunk arra, hogy a jelentkező diákokat korosztályonként csoportosítsuk.

A felzárkóztatásra szoruló tanulókkal - előzetes egyeztetés alapján - szaktanárok foglalkoznak majd. Erről az érintett szaktanárok adnak tájékoztatást.

Az ügyeleti igényüket e-mailben jelezzék a titkárság számára, amiben kérjük, hogy a megjelölt időintervallumon kívül, pontosan jelöljék gyermekük nevét, osztályát, érkezésének és távozásának időpontját, a szülő/gondviselő/ nevét. Ügyeletet a munkanapokon 8:00-tól 17:00-ig biztosítunk. Ha adott esetben nem a szülő jön majd gyermekéért, arról külön tájékoztatást kérünk! Az étkezéssel kapcsolatos igényüket e-menzán keresztül tudják intézni, mint eddig is.

Kézfertőtlenítő van az iskolában, szájmaszk nem kötelező, de természetesen csak egészséges gyermekeket fogadhatunk!

A nyári ügyelettel, napközis táborral kapcsolatban egyelőre csak az igényeket mérjük föl, mint eddig minden évben, bővebb tájékoztatást csak a későbbiek folyamán tudunk adni.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Copyright

Copyright © 2021 Budenz József Általános Iskola és Gimnázium. Minden jog fenntartva.
Weboldalépítés: Glorius Art Studio

OM azonosító: 034802
1021 Budapest, Budenz út 20-22.
Tel: +361-394-3177