Cookie-k

Pro English - Pro Deutsch

Pro-English házi projekt verseny 2019/20

Az idei tanévben is folytatjuk az alsósok körében oly népszerű Pro-English projektkészítő versenyt. A versenyben a második, harmadik és negyedik évfolyamos angol nyelvet tanuló diákok vesznek részt. Az idei témák és határidők itt/alább olvashatóak. Várjuk a szebbnél szebb pályaműveket, melyeket továbbra is az iskola folyosóján kiállítva lehet megcsodálni.

Bővebben ...

Pro-English 2018/2019

Az elmúlt évek sikere után, az idei tanévben is újraindítjuk a Pro-English iskolai projekt versenyt. Az angolul tanuló második, harmadik és negyedikes diákok – csapatban vagy egyénileg - idén is négy témában nyújthatják be projekt munkáikat angol tanáraiknak, melyeket kiállítunk a földszinti folyosón. A témák a nagyobb ünnepek köré csoportosulnak, az utolsó pedig az angol királynő születésnapjához kapcsolódik. A versenyben résztvevők szorgalmát év végén oklevelekkel és ajándékokkal jutalmazzuk. Reméljük idén is sok szép tablóban gyönyörködhetünk!

TOPICS - TÉMÁK

HALLOWEEN

by 8 October 2018

CHRISTMAS - KARÁCSONY

by 26 November 2018

EASTER - HÚSVÉT

by 11 March 2019

THE ROYAL FAMILY – A KIRÁLYI CSALÁD

by 6 May 2019

 

KÖVETELMÉNY

Másodikosoknak minimum 20 angol szó

Harmadikosoknak minimum 30 angol szó és 5 angol mondat

Negyedikeseknek minimum 20 angol mondat

Pro-English 2016/17

A Pro-English házi projektverseny első fordulója a végéhez ért. Az első témakör, melyen belül angol nyelvi posztereket készítettek a gyerekek „Bolygónk, a Föld” volt. Különlegesen szép és értékes munkákat adtak be a másodikos, harmadikos és negyedikes diákok. Az eredményeket az alábbi táblázat tartalmazza.

Bővebben ...

Pro English - Pro Deutsch projektverseny

Második éve kerül megrendezésre nyelvi projektversenyünk, mely idén nem csak az angol, de a német nyelvet tanuló általános iskolások számára is megnyílik. Az év során négy témakörben készíthetnek a gyerekek látványos és tartalmas projekt munkákat, melyeket - csakúgy mint tavaly - az iskola folyosóján állítunk ki. A négy témát az év folyamán hírdetjük ki az iskolában és a honlapon.

Az első téma az alsósok számára (2-4. évfolyam): Mesefilmszereplők, a felsősök számára (5-7. évfolyam): Üdülőhelyek, nyaralás. A csapatokban vagy egyénileg készült projektek első leadási határideje 2015. november 6.

A kritériumokról és a verseny részleteiről itt olvashat

Bővebben ...

Copyright

Copyright © 2021 Budenz József Általános Iskola és Gimnázium. Minden jog fenntartva.
Weboldalépítés: Glorius Art Studio

OM azonosító: 034802
1021 Budapest, Budenz út 20-22.
Tel: +361-394-3177